Odvetniška pisarna Martelanc, Čamber Ristić in Kus

Ustanoviteljici Odvetniške pisarne Martelanc in Čamber Ristić: Biljana Čamber Ristić in Tanja MartelancV Odvetniški pisarni Martelanc, Čamber Ristić in Kus uspešno in učinkovito rešujemo pravne probleme. Nudimo širok nabor pravnih in odvetniških storitev na številnih področjih prava. Storitve izvajamo tako za pravne kot tudi za fizične osebe. Podroben opis področij, ki jih pokrivamo si oglejte na povezavi področja dela.

Znani smo po tem, da našim strankam nudimo učinkovito pravno podporo. Enakovredno zastopamo vse stranke, ne glede na velikost in kompleksnost zadeve, jim pravno svetujemo in zagotavljamo ustrezen nivo pravne varnosti.

Imamo posluh za individualne potrebe, zahteve in pravice strank ter – v nasprotju s prevečkrat dolgotrajnimi sodnimi postopki – stremimo k hitri in učinkoviti rešitvi pravnega problema že pred začetkom sodnega postopka. Pri našem delu se držimo visokih standardov pravne stroke in se poslužujemo praktičnih in domiselnih rešitev.

Smo natančni, dosledni in profesionalni. Strogo se držimo rokov. Redno spremljamo dogajanje na področju prava, spremembe zakonodaje ter domačo in tujo sodno prakso. 

Skupaj z domačimi in tujimi zunanjimi strokovnjaki nudimo našim strankam celovit pristop pri reševanju njihovih problemov in zadev ter jim tako nudimo pravno svetovanje, zastopanje in pomoč na različnih pravnih področjih, tako pred sodišči, pritožbenimi organi ter komisijami in upravnimi organi v Republiki Sloveniji.

Odvetniška pisarna Martelanc, Čamber Ristić in Kus je članica AmCham Slovenija - Ameriška gospodarska zbornica Slovenije.